Myynti- ja toimitusehdot:

1. Osapuolet:
Myyjänä toimii Audioimport Group Kinnunen Ab Oy

Tietoa Audioimport Group Kinnunen AB Oy:

Y-tunnus: 2441602-7

Pääkonttorin osoite: Palkkitie 10, 84100 Ylivieska, Finland

Asiakaspalvelun sähköposti: info@audioimport.fi

2. Ostokset verkkokaupassa:
Jäljempänä olemme kuvailleet ostoprosessia.

- Löydä lisätietoja tuotteista
- Valitse haluamasi tuote
- Lisää tuote ostoskoriin
- Valitse toimitus- ja maksutapa
- Valinnainen asiakasprofiilin rekisteröinti
- Tarkista tilauksesi
- Vahvista tilaus ja hyväksy ostoehdot
- Vastaanota tilausvahvistus

3. Tilauksesi:
Vastaanotettuamme tilauksesi vahvistamme tilauksen ja lähetämme siitä automaattisen tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lue tilausvahvistus tarkasti läpi sen saatuasi ja tarkista, että tilausvahvistus on yhtäläinen tilauksesi kanssa.

4. Maksutavat:
Kun teet ostoksia www.pexman.fi -verkkosivuilla, vastaamme maksun käsittelystä. Voit olla yhteydessä meidän asiakaspalveluun info@audioimport.fi, jos Sinulla on kysyttävää maksutavoista.

5. Toimitus:
Tuotteiden toimitus tapahtuu tilausvahvistuksessa ilmoitetulla tavalla.

6. Reklamaatio:
pexman.fi vakuuttaa, että jokainen tuote on tutkittu tarkasti ennen kuin se lähetetään asiakkaalle. Jos tuote siitä huolimatta on vaurioitunut tai virheellinen, korvaa pexman.fi asiakkaalle tuotteen sekä toimituskulut. Jos asiakas haluaa uuden tuotteen vaurioituneen tilalle, täytyy hänen tehdä uusi tilaus.

Helpointa sinulle asiakkaana on tehdä reklamaatio pexman.fi:lle sähköpostilla. Muistathan liittää mukaan kuitin tai laskun, jotta voit varmistaa oikean hinnan.

pexman.fi ei lunasta postiennakolla toimitettuja palautustuotteita. Muista pakata tuote hyvin, koska olet asiakkaana vastuussa tuotteen lähettämisestä pexman.fi:lle

Mahdollisissa kiistatapauksissa pexman.fi noudattaa kuluttajariitalautakunnan suosituksia.

7. Peruuttamisoikeus ja reklamaati

Palautusoikeus koskee yksityishenkilöitä.

Yrityksillä ja yhteisöillä ei ole palautusoikeutta. Eli jos tilaat tuotteita yrityksen nimellä, sinut katsotaan yritysasiakkaaksi ja palautusoikeutta ei ole.

Miten toimit, kun haluat palauttaa tuotteen?

Kun haluat peruuttaa tuotteen tilauksen, lähetä selkeä ilmoitus info@audioimport.fi, että haluat käyttää peruuttamisoikeutta hyväksesi sähköpostitse. Kirjoita peruuttamisilmoitukseen nimesi, osoitteesi ja muut oleelliset tiedot, kuten tilausnumero, laskunnumero ja ilmoitusta koskevan tuotteen nimi. Jos haluat, voit käyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmiita lomakkeita palautuksessa.

Jos haluat käyttää peruuttamisoikeutta, pitää peruuttamisilmoitus lähettää 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

pexman.fi suosittelee, että lähetät tuotteen hyvin suojattuna, moitteettomassa kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessa. Tuote pitää lähettää takaisin 14 päivän sisällä siitä, kun peruuttamisilmoitus on jätetty pexman.fi:lle.

Jos kyseessä on pakkausvirhe, viallisena saapunut tuote tai mikä tahansa muu meidän virhe, me maksamme palautusrahdin. Tällöin saat palautusilmoitukseen vastauksena koodin jolla voit palauttaa tuotteet rahtivapaasti.

Paketin noutamatta jättäminen EI ole lain mukainen palautus. Jos palautusilmoitusta ei tehdä ja paketti palautuu noutamattomana, vähennämme todelliset rahtikustannukset molempiin suuntiin palautettavasta summasta.

MAKSUN PALAUTTAMINEN

Käyttäessäsi peruuttamisoikeutta pexman.fi maksaa takaisin summan, jonka olet maksanut tuotteesta ja toimituskuluina (tämä ei koske kuitenkaan ylimääräisiä toimituskuluja, jotka ovat aiheutuneet siitä, että olet valinnut jonkun muun kuin tarjoamamme edullisimman toimitustavan). Tilauksen osapalautuksissa toimituskuluja ei makseta takaisin. Jos tilaus on toimitettu oikein eikä tuotteissa ole vikaa, palautuksen kustannuksista vastaa asiakas. Palautusilmoituksen teon jälkeen sinulla on 14 pv aikaa palauttaa tavarat. Mikäli palautusta ei ole tehty, katsotaan palautusilmoitus rauenneeksi.

Lisätietoja palautusoikeudesta löydät esimerkiksi Kuluttajaviraston internet-sivuilta osoitteesta www.kuluttajavirasto.fi

VÄHENNYS

Sinulla on oikeus avata pakkaus ja tutkia ostostasi. Kuitenkin siten, että tuote ja sen pakkaus ovat vielä myyntikelpoisia tutkimisen jälkeen.

Huomio! Et kuitenkaan saa ottaa tuotetta käyttöön. Tuote ei käyttöönoton jälkeen oikeuta enää täyteen hinnanpalautukseen.

KÄYTTÖÖN OTETUT TUOTTEET

HUOMIO! Käyttöönotettujen tuotteiden palauttamisessa on seuraavat ehdot:

1. Pakkauksen sisältö on täydellinen ja pakkaus on täysin ehjä. Toisin sanoen mitään ei saa puuttua ja tuotteet on pakattu alkuperäiseen myyntipakkaukseen kuten ne olivat uutenakin.

2. Tuote on ehjä ja siistissä kunnossa

3. Käytetystä tuotteesta EI makseta täyttä hintaa takaisin vaan siitä vähennetään arvonalennus. Palautettava summa on noin 50-60% ostohinnasta.

pexman.fi palauttaa saadut maksut mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun pexman.fi on vastaanottanut peruuttamisilmoituksesi. pexman.fi:llä on oikeus pidättyä maksujen palautuksesta siihen asti, kun tuote on palautettu pexman.fi:lle tai kun olet osoittanut lähettäneesi tuotteen takaisin. Maksu palautetaan sinulle takaisin sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tuotteen tilatessasi, ellei muuta ole sovittu tai ellei tällaiselle maksun palautustavalle ole estettä.

Palautukset tehdään noudattaen niitä ohjeita, jotka annetaan verkkosivuilla tai pexman.fi ostoehdoissa.

8. Henkilötiedot
Kun teet ostoksia meillä, on meidän käsiteltävä henkilötietojasi luottamuksellisesti. Kattavan tiedon meidän henkilötietojen käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme.

9. Takuu

pexman.fi myymissä tuotteissa on 12kk takuu.

Takuuta koskevissa asioissa ole meihin yhteydessä huolto@audioimport.fi

Mikäli laite rikkoutuu asiakkaan huolimattomuuden tai itse aiheutetun vian vuoksi asia käsitellään tapauskohtaisesti ja asiakas vastaa itse aiheuttamistaan korjauskuluista.

Takuutapaukset:

Jos jokin komponentti on viallinen tai vaurioitunut pexman.fi toimittaa asiakkaalle korvaavan osan kuluitta kuten tuotteen valmistaja toimisi samassa tilanteessa.